VIDEO// Un moldovean prins băut la volan a furat mașina polițiștilor care l-au reținut

Caz ieșit din comun. Un șofer prins băut la volan a furat mașina polițiștilor care l-au reținut. Asta deși, moldoveanul avea cătușe pe mâini. Mai exact, bărbatul a fost stopat de polițiștii de patrulare, documentat și băgat în mașina acestora, fiindu-i puse cătușele. Însă, în momentul în care, polițiștii chestionau martorii, bărbatul a trecut pe bancheta din față a mașinii și a pornit la drum.

”Cu câteva zile în urmă, IP Strășeni, au oprit un șofer în stare de ebrietate, i-au pus cătușe și a fost așezat pe bancheta din spate a mașinii, ori și-a scos cătușele, ori și-a trecut, ca prin minune, mâinile în față și a răpit mașina”, declară membrul PACE, Livii Baziuc.

Totuși, Baziuc declară că polițiștii au fost ajutați de un martor, care le-a oferit oamenilor legii mașina sa și l-au urmărit pe șoferul răpitor. Automobilul poliției a fost găsit abandonat la marginea comunei Stăuceni.

Livii Baziuc, care este fost colaborator de poliție, reclamă probleme în sistem, menționând că mașinile polițiștilor ar trebui să fie dotate cu bare de protecție între bancheta din spate și cea din față.

Dosar Media

Ai o noutate?