Foto: autoblog.md

VIDEO: Un BMW era cât pe ce să provoace o tragedie – șoferul, sancționat cu două mii de lei și …

Accidentul din luna mai, de la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și Ismail, nu a fost o lecție pentru șoferii care încă se joacă cu viața lor și a celor din preajmă.

Exact în aceeași intersecție, la 30 septembrie curent, în jurul orei 03:00, agenții de patrulare care monitorizau acest sector de drum au observat un automobil, șoferul căruia conducea agresiv și punea în pericol participanții din trafic. Poliția precizează că șoferul a fost imediat stopat.

”La volanul BMW-ului cu număr străin de înmatriculare se afla un tânăr de 22 de ani, iar în calitate de pasager, proprietarul mașinii, în stare de ebrietate, care l-a rugat pe primul să-l ducă acasă în siguranță. Șoferul a fost documentat, la fața locului, pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv”, anunță poliția într-un comunicat de presă.

 

Ieri, instanța de judecată a decis, în privința acestuia, aplicarea unei amenzi de 2000 de lei și 5 puncte de penalizare, cu privarea de dreptul de a conduce un mijloc de transport pe un termen de 6 luni.

Inspectoratul General al Poliției avertizează că accidentele grave din trafic sunt produse inclusiv de așa manevre periculoase.

Dosar Media

Ai o noutate?