Foto:deschide.md

VIDEO/ Șoferul unui microbuz de rută a urcat beat criță la volan – a încercat să fugă de polițiști, provocând și un accident

Șoferul unui microbuz de rută a încercat să fugă de polițiști, după ce a fost somat de ofițerii de patrulare să tragă pe dreapta, apoi a lovit un automobil. Incidentul a avut loc marți seara, în jurul orei 20:00, pe strada Vasile Lupu, iar șoferul era în stare avansată de ebrietate la volanul microbuzului.

Potrivit unui comunicat al INSP, microbuzul de rută  se deplasa neuniform și încălca regulile de circulație și a fost somat să opreasc, însă șoferul nu s-a conformat cerințelor legale ale polițiștilor de patrulare.

”Din cauza stării avansate de ebrietate, șoferul a pierdut control mașinii și a creat un accident rutier, tamponând un alt mijloc de transport. După ce a fost înlăturat de la volanul mașinii, bărbatul a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru a fi supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,62 mg/l în aerul expirat. Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 42 de ani, activează în calitate de șofer pe o rută, care în acel moment era fără pasageri”, se arată în comunicat.

Dosar Media

Ai o noutate?