VIDEO// REACȚIA prezentatoarei din România după ce i-a fost refuzată intrarea în direct la finala Eurovision

Eda Marcus, prezentatoarea TVR din România, cea care ar fi trebuit să anunţe punctajele României în finala Eurovision, şi care nu a mai apucat să intre în direct, a publicat pe pagina sa de Instagram un clip video realizat chiar în momentele când aceasta urma să facă live-ul.

 „Aceasta este o înregistrare in timp real după ce ne-a fost refuzata intrarea in transmisiunea principala Eurovision pe motive tehnice. Înregistrarea aceasta este de fapt dovada ca acele motive tehnice nu au existat, au fost doar un pretext. Au sărit pur si simplu peste noi ca si cand nu am fi existat…”, a scris Eda Marcus alături de imaginile cu reacţia sa consternată.

Amintim că România a fost implicată într-o situaţie fără precedent în finala Eurovision din acest an. Postului public i-au fost anulate notele din partea juriului, chiar pe ultima sută de metri, oranizatorii invocând suspiciuni de fraudă. Astfel că, la anunţarea punctelor venite din partea României, făcute direct de organizatori, Ucraina a primit 12 punct, iar Moldova 0 puncte, în condiţiile în care ţara noastră oferise cele 12 puncte Moldovei.

Turcan Ana

Ai o noutate?