Foto: cotidianul.md

VIDEO/ Andrei Năstase: ”Ce face Dodon cu SIS-ul sunt niște provocări”, nu avem timp de pierdut cu ”bombițe”

Guvernul condus de Ion Chicu trebuie să plece, susține liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă.Liderul platformei DA a declarat că o va susține pe Maia Sandu în demersul ei de a contracara ilegalitățile, totuți, el menționează că trebuie reacționat atent la provocările lui Igor Dodon.

Potrivit lui Năstase, Platforma DA va scoate oamenii în stradă dacă va fi nevoie, dar acum sunt multe probleme legate de sănătatea oamenilor, de criza pandemică.

”Avem nevoie acum mai mult ca niciodată de acțiune. Republica Moldova are nevoie de un guvern bun, format din oameni cinstiți, competenți. Guvernul Chicu nu știe să scoată țara din criză.(…) Este nevoie de alegeri parlamentare anticipate”, declară Năstase.

Guvernarea a ales un șir de proiecte de lege sensibile ”care dezbină societatea”, mai adaugă liderul Platformei DA, care precizează că este gata ”să recurgă la toate măsurile legale, inclusiv proteste, cu respectarea tuturor regulilor, pentru a scoate țara din criză

Dosar Media

Ai o noutate?