Foto: Facebook/Democrația Acasă

VIDEO//Agricultorii trec la o altă etapă de protest, blochează drumurile, Aeroportul și Vămile

Supărați că autoritățile nici măcar nu vor să discute cu ei, agricultorii anunță că înăspresc metodele de protest. Deși protestează de zile întregi, fermierii nu au obținut un răspuns la principala revendicare care – compensarea pierderilor cauzate de secetă.

Deputații care au promis să se implice pentru soluționarea problemei nu mai răspund la telefon și nici în Parlament nu au fost găsiți. Așadar, fermierii și-au luat ”liber” până marți, iar de săptămâna viitoare intenționează să blocheze totul: drumuri, punctele vamale, Aeroportul. Manifestanții au cerut întregii societăți să li se alăture marți 22 decembrie, la un nou protest, după ce astăzi lângă ei au venit veteranii, transportatorii și cei din domeniul HoReCa.

“Sunt deputați care au demnitate și voi o să-i vedeți care sunt. Eu vin cu un îndemn ca începând de marți, orele 10:00, să vină toți, să vină toată țara să protestăm pașnic, să arătăm puterea acestui stat și indignarea față de conducerea țării. Eu îndemn transportatorii să vină să protesteze împreună cu noi, îndemn veteranii să vină, îndemn foștii militari, foștii polițiști, farmaciile, primăriile, profesorii, întreaga societate care poate să vină să protesteze pașnic. Noi, agricultorii, am demonstrat că avem răbdare, dar răbdarea noastră s-a terminat. Începând cu ziua de marți, noi, agricultorii, o să facem acțiuni mult mai dure începând de la aceea că o să blocăm Parlamentul, o să blocăm Guvernul, o să blocăm vămile, Aeroportul”, se arată în mesajul agricultorilor.  

 

Dosar Media

Ai o noutate?