Valeriu Echim s-a stins din viață – ”Medic veterinar cu vocație, profesionist adevărat”

Fostul șef al Subdiviziunii Teritoriale pentru Siguranța Alimentelor Ungheni/Nisporeni, Valeriu Echim, s-a stins din viață. Foștii directori ANSA Vladislav Cotici, Ion Sula și Gaberi Gheprghe Simion au exprimat condoleanțe familiei răposatului, scrie unimedia.md

„Cu profundă tristețe am aflat despre trecerea în neființă a D-lui Valeriu Echim medic veterinar, fost șef al Subdiviziunii Teritoriale pentru Siguranța Alimentelor Ungheni/Nisporeni.
Medic veterinar cu vocație, profesionist adevărat, conducător caracterizat de o calitate umană deosebită, recunoscută de cei care l-au cunoscut. În aceste momente, de adâncă tristețe, suntem cu gândul și cu fapta alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și îi dorim putere pentru a înțelege și a depăși această grea încercare.
Aducem sincere condoleanțe familiei îndurerate, care în aceste clipe trăiește niște emoții greu de descris.
ZBOR lin spre cer, stimate prieten și coleg, vei rămâne în inimile noastre ca un om bun, excelent specialist în medicina veterinară și un foarte bun conducător în activitatea Sundiviziunii pe care ai gestionat-o de-a lungul anilor cu succes! Pentru mulți ai fost și vei fi un exemplu demn de urmat!
Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în liniște și pace!
Familia anunță că toți cei care doresc să-și ia rămas bun, se pot apropia, pe data de 12 septembrie 2022, începând cu ora 12:30, la Catedrala „Sf. Alexandru Nevski” din Ungheni”, a
scris Boris Harea, fost consilier în comunicare la Guvern.

Dosar Media

Ai o noutate?