Va fi frig! Avertizare cod galben de îngheţ

Va fi frig! Avertizare cod galben de îngheţ anunţă meteorologii în această săptămână din ziua de marţi, 21 septembrie, până vineri, 24 septembrie. Se prevăd până la minus trei grade Celsius.

Pentru astăzi, 20 septembrie, meteorologii anunță cer variabil în toată ţara. Astfel, la Briceni şi Soroca se vor înregistra 11 de grade, la Bălţi 12, iar la Orhei cu un grad mai mult. 16 grade vor fi la Tiraspol, 18 la Leova, 19 la Comrat şi cu un grad mai mult la Cahul.

Astăzi, în Capitală, cerul va fi variabil şi se vor înregistra 16 grade Celsius. În următoarea perioadă nu sunt prognozate ploi. Temperaturile vor ajunge până la 19 grade ziua şi între 3 şi 11 noaptea.

Luni, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid se vor înregistra 24 de grade, la Paris 20, iar la Londra 19 grade. Cer noros şi 15 grade la Berlin, în timp ce la Roma se anunţă 27 de grade. La Viena sunt prognozate 16 de grade, la Praga 14, iar la Varşovia cu patru mai puţin. 16 grade vor fi la Budapesta, 18 la Belgrad şi 25 la Bucureşti. În Capitala Greciei va fi cer senin şi 33 de grade, în timp ce la Kiev vor fi ploi şi 13 grade. Şase grade se anunţă la Moscova, iar la Ankara 28

Sursa: publika.md

Dosar Media

Ai o noutate?