Ultimă oră! Noi detalii despre accidentul de la Strășeni – Cine se face vinovat

Poliția vine cu detalii de ultimă oră, despre accidentul din acestă seară, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte șapte au fost rănite. Totul s-a întâmplat pe traseul M-1, între localitățile Căpriana și Condrița din raionul Strășeni.
Potrivit IGP, la volanul automobilului Mercedes, care se deplasa din direcția Chișinău spre Leușeni se afla o femeie de 40 ani, având ca pasageri soțul și doi copii minori.
În urma investigațiilor preliminare s-a stabilit că femeia s-ar fi angajat în depășire periculoasă, neasigurându-se regulamentar și s-a tamponat într-un alt automobil de marca Mercedes la volanul căruia se afla un bărbat de 57 de ani.
În urma impactului pasagerul de pe bancheta din față a primului Mercedes, care era și soțul soferiței, a decedat pe loc. Șoferul celui de-al doilea Mercedes, dar și ceilalți pasageri au fost transportați la spital.

accident strașeni 2

La fel polițiștii au stabilit că ambele automobile erau echipate cu cauciucuri de iarnă. La acest moment automobilele au fost evacuate și se întreprind masuri de pregătire a traseului pentru reluarea traficului.
accident strașeni

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

 

Dosar Media

Ai o noutate?