Tupeu fără margini al unui șofer care a urcat băut la volan: ”Mai bine provoc o tragedie, decât să opresc mașina”

A urcat la volan în stare avansată de ebrietate, apoi a organizat o adevărată cursă contra cronometru cu polițiștii. Este isprava unui șofer al unei mașini de marca Toyota care s-a dovedit destul de tupeist. Acesta a apăsat pe accelerator conștient fiind că poate provoca o tragedie.

”Șoferul unei mașini de marcă Toyota a fost fixat cu radarul ieri seara. Acesta se deplasa cu 113 km/h pe drumul local din apropierea satului Mîndreștii Noi, raionul Sîngerei. Polițiștii de patrulare imediat l-au somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale, accelerând viteza și punând în pericol alți participanți la trafic”, anunță INSP.

Potrivit polițiștilor, din cauza vitezei excesive conducătorul auto s-a ciocnit cu o mașină Toyota Corolla, care era parcată pe marginea carosabilului.

În urma accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la Spitalul Raional Sîngerei pentru îngrijire medicală.

Șoferul, care acum urmează să răspundă în fața legii, are 60 de ani și este locuitor al satului Mereni, raionul Anii Noi.

”El este documentat pentru depășirea limitei de viteză, stare de ebrietate avansată la volan, nestoparea mașinii la indicațiile polițiștilor și provocarea unui accident rutier”, anunță INSP al IGP.

Dosar Media

Ai o noutate?