Tinerii azeri din Republica Moldova se bucură de suportul organizațiilor locale de tineret


O reuniune între tinerii din Azerbaidjan care locuiesc la Chișinău și conducerea Platformei Studenților și Absolvenților din Azerbaidjan a a fost organizată pe 3 decembrie de către Ambasada Azerbaidjanului în Republica Moldova cu sprijinul Congresului Azerilor din Moldova și al Fundației pentru Tineret a Republicii Azerbaidjan.

La reuniune au participat Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Osmanov, directorul executiv al ASAP, Rafael Hajibeyli și președintele Consiliului Național al Organizațiilor de Tineret din Republica Azerbaidjan, Azer Aliyev.

Ambasadorul Gudsi Osmanov a remarcat că în prezent se stabilesc relații bune între tinerii din cele două țări, sunt organizate evenimente menite să dezvolte relațiile de prietenie și cooperare în toate domeniile.

În cadrul reuniunii au avut loc discuții privind studiile și progresul studenților azeri în universitățile din Moldova, apartenența acestora la organizațiile locale de tineret, totodată a fost discutată și posibilitatea creării reprezentanței ASAP în Moldova.

De asemenea, reprezentanții organizațiilor de tineret din Azerbaidjan au vorbit în cadrul reuniunii despre activitățile acestor organizații și despre sprijinul acordat lor din partea statului.

Dosar Media

Ai o noutate?