Strigător la cer! Și-a violat fiica minoră, iar peste un deceniu și nepoata de nici doi ani

Un bărbat de 44 de ani, din raionul Anenii Noi, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru că, acum zece ani, și-a violat fiica minoră, iar în vara anului trecut și-a violat și nepoata de nici doi ani, transmite IPN.

Procurorii au înaintat învinuirea pe faptul că inculpatul, în anii 2011-2012, în timp ce se afla acasă cu fiica sa care nu împlinise 14 ani, contrar voinței fetei, a întreținut cu ea un raport sexual.

Același inculpat, pe 30 iulie 2022, a venit în ospeție la fiica sa pe care o violase cu 10 ani în urmă. Aceasta este căsătorită și are o fiică de doi ani. Pe motiv că bărbatul era în stare de ebrietate alcoolică și s-a certat cu actuala soție, a rămas să doarmă la fiica sa. În timpul nopții, acesta a scos copilul din pătuț, și-a satisfăcut pofta sexuală în forma perversă cu aceasta și a lăsat-o însângerată pe podea. După ce s-a trezit de la plânsetele micuței, mama copilei a alertata vecinii, ambulanța și poliția.

Potrivit Procuraturii Generale, inculpatul a refuzat să facă declarații pe caz. Potrivit sentinței Judecătoriei Anenii Noi, inculpatul urmează să-și ispășească pedeapsa în penitenciar de tip închis. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Dosar Media

Ai o noutate?