Foto: diez.md

Start înscrierilor la Pixel Media Center – Ofertă pentru micii jurnaliști

Dacă vrei să devii un bun prezentator/reporter, să vorbești clar și coerent, să participi în cadrul unor emisiuni pentru copii, atunci este timpul să mergi la Pixel Media Center ARTICO pentru că s-a dat start înscrierilor pentru cursurile dedicate micilor jurnaliști.

Este locul unde vei putea învăța cum să te prezinți în fața camerelor de luat vederi, cum să îți stăpânești emoțiile în fața publicului, cum să ai o dicție perfectă și multe alte secrete cum să fii o stea în devenire a micilor ecrane.

Ce primește micul jurnalist:

  • Un curs educativ și totodată distractiv;
  • Mentori cu experiență în televiziuni de top din Republica Moldova;
  • Materiale audio și video înregistrate;
  • Participarea la emisiuni.

Detalii despre oferta educațională 2022-2023

La ARTICO copiii își pot alege singuri activitățile care le plac cu adevărat. Acest fapt va contribui nu doar la dezvoltarea multilaterală a copilului, dar și este un prim pas în identificarea vocației.

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO implică cadre didactice profesioniste cu studii specializate, cu cunoștințe în psihopedagogie și în domeniul psihologiei copiilor, didactica predării și o experiență de lucru cu copiii.

Dacă sunteți deciși să vă alăturați familiei ARTICO, atunci urmați pașii: 1️⃣ Informați-vă despre cerc/proiect, accesând site-ul www.artico.md/courses/. Analizați oferta educațională 2022-2023 accesând: https://bit.ly/3oHzjlu2️⃣ Completați formularul de înregistrare a beneficiarilor pentru anul 2022-2023 în perioada 01 .08 – 09.09.2022, https://docs.google.com/…/1ZABqo3DgGzTSHTCSRRqO…/edit…Atenție, puteți să înscrieți același copil la max. 2 cercuri.3️⃣ Procurați abonamentul, în dependență de cercul sau proiectul selectat, pentru a asigura locul copilului dumneavoastră. Achitarea online poate fi realizată prin serviciul guvernamental de plăți electronice, accesând https://mpay.gov.md/Services/Service/CTC01. Păstrați confirmarea achitării.4️⃣ Așteptați să fiți contactați.Acte necesare pentru înregistrare: ⬇️* Copia certificatului de naștere a beneficiarului; * Certificatul medical (pentru cercuri sportive și coregrafie).⏳ Vă așteptăm la sediul central de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 169.Pentru detalii suplimentare apelați :

Violina Creciun

Ai o noutate?