Soarele se arată astăzi de după nori: Prognoza meteo pentru 24 – 30 noiembrie

Soarele se arată astăzi de după nori: Prognoza meteo pentru 24 – 30 noiembrie

Cerul va fi doar parțial acoperit de nori în toate regiunile și nu va ploua miercuri, 24 noiembrie, potrivit prognozei meteo. Va fi însă destul de rece – maximele termice vor fi cu un grad, două mai scăzute decât miercuri.

În raioanele de nord se va încălzi până la cel mult +3..+6 grade Celsius, în centru vor fi maxime de +4..+7 grade, iar în sud se vor înregistra +5..+8 grade în sud.

Vântul va sufla din nord-vest, cu o viteză de 1-6 metri pe secundă. Presiunea atmosferică va fi ridicată.

În noapte spre joi, 25 noiembrie, minimele termice ale aerului vor coborî până la minus 5 grade în nord și minus 3 grade în sud.

Pe parcursul zilei de joi, ar urma să fie cu un grad mai cald decât miercuri: se vor înregistra maxime de +5..+7 grade în nord, +6..+8 grade în centru, +7..+9 grade în sud.   

Vreme schimbătoare și ploi în nord

În noaptea spre vineri, 26 noiembrie, nu se vor înregistra temperaturi negative, dar în nord sunt așteptate „zero” grade. Pe parcursul zilei de vineri, urmează din nou o încălzire a vremii: sunt așteptate maxime de +11 grade în nord și de +13 grade în sud.

Sâmbătă, duminică și luni, pe 27, 28 și 29 noiembrie, sunt posibile ploi în raioanele de nord. Maximele termice ar urma însă să fie mai generoase în aceste zile: de +10..+13 grade în nord, +11..+14 grade în centru, +12..+15 grade în sud.  

Marți, 30 noiembrie, se va răci din nou – maximele vor atinge valori de cel mult +6 grade în nord și de +8 grade în sud.

Eleonora Lisnic

Ai o noutate?