Soare pentru unii și ploi pentru alții – prognoza meteo pentru 15-21 octombrie

Soare pentru unii și ploi pentru alții – prognoza meteo pentru 15-21 octombrie

Meteorologii anunță ploi în raioanele de sud în ziua de vineri, 15 octombrie. Cerul va fi parțial acoperit de nori în regiunile de nord și centru, dar Soarele oricum va reuși să se arate de după ei.

În raioanele de nord se va încălzi până la +12..+15, în centru vor fi maxime de +13..+16 grade, în sud termometrele vor indica +14..+17. Vântul va sufla din sud-vest, cu o viteză de 1-6 metri pe secundă. Presiunea atmosferică va fi ridicată.

Prognoza meteo pentru intervalul 15-21 octombrie arată că sâmbătă, 16 octombrie, sunt posibile ploi în raioanele de centru și sud.

În rest, tabloul meteo nu se va modifica semnificativ până luni, 18 octombrie. Maximele termice ale aerului vor rămâne la nivelul de +15..+17 grade în intervalul 14-18 octombrie și presiunea atmosferică se va menține constant ridicată.  

Marți, 19 octombrie, maximele termice vor urca cu un grad, iar miercuri, 20 octombrie, cu încă unul.

Joi, 21 octombrie, va fi și mai cald – maximele termice vor urca până la tocmai +23 de grade în sud, potrivit celei ai recente prognoze meteo. În nord se va încălzi până la +21 de grade, iar în centru – până la +22 de grade.

Dosar Media

Ai o noutate?