Scapă de răceală fără medicamente

Dacă te afli printre norocoșii care au descoperit minunea de a fi părinte, înseamnă că și pentru tine pe primul loc au trecut fericirea, siguranță și sănătatea copilașului. Deoarece temperaturile au început să scadă și organismul celor mici este mai sensibil decât cel al adulților, este foarte probabil că îngerașul tău să se aleagă cu o răceală de sezon sau cu o gripa.

Chiar daca este micuț și încă se bucura de jocul cu jucăriile sale favorite în pătuț, sau daca prichindelul tău se pregătește deja de clasa întâi, exista câteva metode naturale prin care îl poți ajuta să scape de răceală. Din fericire, nu totul se tratează doar cu medicamente…mai are și mama natura câteva trucuri în mânecă! Rem

Copilașul tău a strănutat o data sau are năsucul înfundat și deja ești tentata să dai o fugă la farmacie? Ei bine, este recomandat să faceți împreună o vizita medicului pediatru, dar și să arunci un ochi și prin cămară, deoarece o parte din tratament se află chiar acolo.

Iată cum iți poți ajuta micuțul să treacă mai ușor de răceală: O supă de găină, servită caldă  Dacă prichindelul tău este răcit, mai mult că sigur pofta lui de mâncare vă scădea. Totuși, supa de găină este printre putinele alimente tolerate de cei mici, pentru că este ușor de mâncat și are o aromă plăcuta. Aceasta mâncărică este hrănitoare, hidratanta și plina de vitamine (datorită amestecului variat de legume), deci vă întări organismal copilașului și îl va ajuta să scape de răceală mai repede.

Citeşte întreaga ştire: Ajută-l pe cel mic să scape de răceală fără medicamente

Dosar Media

Ai o noutate?