Pugaciova și Galkin își vând “castelul” din Rusia – noi detalii

De mai bine de o săptămână se discută despre soarta luxosului castel ce aparține cuplului Alla Pugaciova și Maxim Galkin, din satul Gryaz de lângă Moscova, transmite eg.ru.

Recent, au apărut informații că vedetele au decis să vândă cuibul familiei și ar fi numit prețul – zece milioane de dolari.

O persoană gata să plătească această sumă a fost găsită destul de repede. Intenția de a achiziționa conacul unic a fost exprimată de populara cântăreață și modelul Alena Kravets. Fata locuiește în apropiere și pare să știe destul de multe despre proprietatea Primadonei. Cu toate acestea, nu este sigură dacă zvonurile despre vânzarea castelului sunt adevărate.

Între timp, Alena Zhigalova, gazda emisiunii Alena Damn, a confirmat informațiile despre vânzarea „castelului” și a dezvăluit detalii interesante despre viitoarea tranzacție.

„Mi-a devenit cunoscut faptul că proprietatea este pregătită pentru vânzare, deși Galkin ascunde acest fapt. Este clar că nimeni nu va pune un castel pe site-urile de reclame, cine îl va cumpăra acolo?” a spus Zhigalova.

Se știe că suprafața castelului cu șase etaje este de 2,3 mii de metri pătrați. Această zonă imensă conține o piscină, un cinema personal, un garaj mare și un amfiteatru. Întreținerea unei astfel de locuințe nu este ieftină. Potrivit unor estimări aproximative, cuplul vedetă cheltuiește cel puțin opt mii de dolari pe lună pentru asta.

Anterior se vehicula că umoristul și soția sa ar putea fi expropriați de castelul luxos. Totodată, unele voci afirmau că Pugaciova și Galkin nu mai vor să revină în Rusia și vor rămâne să locuiască în Israel.

Turcan Ana

Ai o noutate?