Foto: facebook/Ion Ceban

Primarul Ion Ceban, supărat rău pe sistemul judecătoresc

Primarul Capitalei, Ion Ceban, e supărat rău pe judecătorii din sistem, care, potrivit edilului, în ultima perioadă, emit tot mai multe hotărâri dubioase. Cenab susține că:” din păcate în ultima perioadă, tot mai des ne confruntăm cu decizii abuzive din partea unor instanțe de judecată și anume: acapararea terenurilor, permiterea construcțiilor ilegale, întoarcerea în funcții a unor persoane dubioase.

document
”Pute în sistemul judecătoresc. Iar orașul se sufocă în urma unor decizii iresponsabile! Mai nou, Judecătoria Rîșcani a interzis SA „Apă-Canal” de a debranșa acei agenți economici, producători, ce revarsă apele uzate de la întreprinderile de producere în canalizarea publică. După ce am decis ca agenții economici să fie pedepsiți anume în așa fel, pentru faptul încălcărilor, ce rezultă „putoarea” în capitală și le-am dat termeni concreți pentru a-și construi stații de preepurare, fapt ce ar soluționa problema, judecătorii le vin în ajutorul”, afirmă primarul Capitalei. 

Menționăm că, la începutul lunii septembrie, edilul anunța că agenții economici care se vor face vinovați de mirosul neplăcut din capitală vor fi debranșați de la rețeaua publică de canalizare.

Dosar Media

Ai o noutate?