Foto: facebook/Moldovagaz

Președintele Moldovagaz: 56 localități din 30 raioane ale țării vor fi conectate la rețeaua de gaze

În 2020, volumul investițiilor pentru extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale, în cadrul Programului investițional al grupului Moldovagaz, a fost majorat de la 18 până la 52 milioane de lei. În cadrul acestei componente investiționale sunt efectuate lucrări în 56 localități din 30 raioane ale țării.

Înțelegem bine că activăm pe o piață concurențială. Serviciile noastre trebuie să fie aproape de consumatorii potențiali, trebuie să fie accesibile și sigure. Fiecare proiect investițional în extinderea rețelelor de distribuție are în calitate de argumentare un număr concret de consumatori potențiali de gaze naturale.

Aceste investiții nu sunt dintre cele care se vor recupera rapid, sunt investiții în viitorul acelor 56 localități, dar credem ferm că trebuie făcute. Posibilitatea conectării la rețelele de gaze naturale, la cele de energie electrică or la apeduct și canalizare, de rând cu un drum bun, o grădiniță și o școală, sunt elementele importante care determină alegerea oamenilor de a rămâne or nu în localitate.

Credem că fiecare companie poate face ceva pentru creșterea nivelului de viață în localitățile țării. În acest an, volumul investițiilor pentru extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale, în cadrul Programului investițional al grupului Moldovagaz, a fost majorat de la 18 până la 52 milioane de lei. În cadrul acestei componente investiționale sunt efectuate lucrări în 56 localități din 30 raioane ale țării.

Text semnat de Vadim Ceban, Președinte al Consiliului de Administrație, SA ”Moldovagaz”

Dosar Media

Ai o noutate?