Premierul Ion Chicu o atacă dur pe fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco

Premierul Ion Chicu o atacă dur pe fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco. Declarațiile au fost făcute după întrevederea dintre premier, președintele țării și președintele Parlamentului.

”Situația pandemică rămâne una foarte complicată și ea se agravează nu doar la noi. Am văzut că reapar unele specimene, care au dispărut acum câteva săptămâni…Acum au reapărut. Au venit cu diferite aberații și speculații. Eu recomand acestei doamne să meargă la colegii săi din spitale și să-I întrebe care e situația. Poate le dă o mână de ajutor”, a declarat astăzi Ion Chicu.

Potrivit prim-ministrului, fosta ministră a Sănătății ”a denigrat Republica Moldova” atunci când a spus că numărul real al celor infectați zilnic poate ajunge și la 12 000 de cazuri, doar că nu se fac suficiente teste.

Deocamdată, Ala Nemerenco nu a venit cu o reacție la declarațiile făcute astăzi de Ion Chicu.

Amintim că ”războiul declarațiilor” între cei doi a început încă acum câteva luni. Chicu declara că spitalele din Republica Moldova nu sunt dotate cu cele necesare pentru că nu au fost realizate la timp anumite achiziții de echipamente și medicamente, iar vinovată de situație s-ar face fosta ministră a Sănătății din Guvernul Maiei Sandu, Ala Nemernco, acuză premierul Ion Chicu.

Dosar Media

Ai o noutate?