Foto: jurnal.md

Patru angajați ai MAI au ajuns la spital în urma altercațiilor de la Parlament

Patru angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au ajuns la spital, după ce s-au ales cu diverse traumatisme în urma protestului de la Parlament. Anunțul a fost făcut de poliția națională, printr-un comunicat de presă.

„În rezultatul acțiunilor ilegale admise de protestatari, au avut de suferit patru angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, care au primit diverse traumatisme fiind transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare”, informează Poliția.

În comunicat se menționează că ”Deși au fost somați de agenții de patrulare să înceteze acțiunile ilegale, aceștia au continuat deplasarea până la sediul Parlamentului Republicii Moldova, unde o parte din protestatari au rupt cordonul de polițiști, intrând în altercații cu forțele de ordine, concomitent cei cu tehnică agricolă înaintând pe scările din scuarul Parlamentului”.


Fermierii protestează și la această oră în fața Parlamentului. Ei sunt împotriva majorării taxei cu valoare adăugată de la 8 la 12% și cer mai multă susținere de la Guvern pentru depășirea consecințelor secetei.

Dosar Media

Ai o noutate?