Foto: EcoVisio Moldova

O nouă ediție IarmarEco la Chișinău – Vino în parcul Valea Trandafirilor să cumperi produse naturale și ecologice

O nouă ediție a Iarmarocului Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social. Pe scurt, IarmarEco, va avea loc la Chișinău, pe 26 septembrie, în parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica.

La IarmarEco 2021 vă așteaptă multe ateliere creative pentru toate vârstele, eco-premii și o zonă pentru fotografii și amintiri frumoase.

IarmarEco a ajuns în acest la cea de-a 9-a ediție și își propune să promoveze oportunitățile ecologice, antreprenoriatul social, inițiativele sociale, dar și un stil de viață responsabil și sustenabil. 

”IarmarEco este o combinație deosebită între iarmaroc, networking, ateliere creative și prezentări interactive, ceea ce îl face un eveniment unic în peisajul ecologiei și al activismului social din Moldova”, a menționat Aina Idrisova, coordonatoarea proiectului.

Evenimentul din acest an își propune să promoveze antreprenoriatul social la nivel național. Astfel, în cadrul evenimentului vor participa circa 100 de expozanți și antreprenori sociali din toată țara, care își dezvoltă inițiativele cu grijă față de oameni și mediu. 

”Pandemia de coronavirus a lovit dur antreprenorii locali. De aceea, ne propunem ca IarmarEco 2021 să fie o platformă prin care producătorii locali să-și promoveze produsele și consumul local, să discute cu potențialii cumpărători și să-și creeze relații durabile cu aceștia”, a menționat coordonatoarea proiectului Aina Idrisova. 

Pentru a evita riscul infectării cu COVID, organizatorii anunță că vor întreprinde un șir de măsuri epidemiologice, astfel încât atât expozanții, cât și vizitatorii să fie în siguranță. 

Dacă vreți să obțineți mai multe detalii, accesați pagina de eveniment și Facebook IarmarEco sau contul de Instagram.

IarmarEco 2021 este realizat de „HUB-ul Antreprenorilor Sociali”, lansat în cadrul organizației AO EcoVisio cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia.

Dosar Media

Ai o noutate?