Foto: Facebook/Iv Ceban

Nicolae Botgros, mesaj pentru cei care încă nu cred în COVID – 19: răpeşte, lumea pleacă, te duci şi nu ştii unde eşti

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat din spital, după ce timp de trei săptămâni a luptat pentru viață, fiind infectat cu noul tip de coronavirus. Artistul a venit cu un mesaj pentru toţi oamenii care încă nu cred în existenţa noului coronavirus, menționând că aceste virus răpește vieți.

„Vreau să vă rog din suflet să vă păziţi, să vă păziţi familiile, să vă păziţi casele, să vă păziţi tot ce aveţi mai sfânt că această boală nu se uită că este Nicolae Botgros sau că este Obama, sau altcineva, că sunt oameni de cel mai înalt rang, nu se uită la nimic, răpeşte, lumea pleacă, te duci şi nu ştii unde eşti”, a subliniat maestrul.

Nicolae Botgros a luptat cu boala timp de 3 săptămâni în Secţia de reanimare a Institutului de Medicină Urgentă din Capitală, iar alte câteva zile a fost internat la terapie intensivă.

Mai mulți artiști din țara noastră a au fost cu sufletul alături de maestrul Nicolae Botgros și s-au rugat pentru sănătatea lui, iar în presă, practic zilnic, apăreau informații despre starea de sănătate a acestuia.

Dosar Media

Ai o noutate?