Motiv de mare bucurie pentru Ilan Șor – ”MoldovaLand și BasarabiaLand”, în locul Stadionului Republican

Parlamentul a votat legea care prevede revenirea terenului fostului Stadion Republican în proprietatea statului, prevăzând expres că aici vor putea fi construite doar obiective sportive și culturale.

Potrivit liderului Partidului Șor, Ilan Șor, a fost făcut primul pas pentru realizarea proiectului său privind construcția MoldovaLand și BasarabiaLand pe acest teren.

„Astăzi am obținut o victorie importantă. Terenul Stadionului Republican a revenit în proprietatea statului. Iar la propunerea deputaților platformei Pentru Moldova, a fost introdus un amendament important și anume că acest teren rămâne în proprietatea publică a statului și aici pot fi construite exclusiv obiective sportive, culturale”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de Facebook.

Fostul primar de Orhei spune că acesta e primul pas în realizarea ideii de a construi în locul stadionului un „centru sportiv, educativ și de agrement de anvergură”.

”Sunt convins că acest proiect va deveni o mândrie a Moldovei, iar noi îl vom realiza în cel mai scurt timp”, a mai scris acesta.


 

Dosar Media

Ai o noutate?