Moldovenii din Anglia organizează campania ”Zâmbetul din cutie” – Fii Moș Crăciun pentru un copil orfan

Anul acesta nu vor putea veni acasă de Crăciun, nu vor putea fi fizic în țară, dar asta nu-i împiedică să facă fapte bune pentru cei din Republica Moldova.

Un grup de moldoveni, care se află în aceste momente la Londra, s-au gândit să organizeze o frumoasă campanie de Crăciun pe care au numit-o ”Zâmbetul din cutie”.

”Sute de copilași orfani din Republica Moldova și-ar dori să trăiască un Crăciun cu adevărat fericit, probabil noi nu putem să le aducem zăpada copiilor, nu putem să le oferim familii la toți, dar cu siguranță putem fi Moș Crăciun pentru ei. Putem să-i facem să simtă că nu sunt singuri și că sunt oameni cu suflet mare care se gândesc la ei. Campania “Zambetul din cutie” încurajeaza pe oricine are posibilitate să pregatească un colet(o cutie) ce ar conține daruri pentru copiii din 2-3 orfelinate din Moldova” au scris organizatorii campaniei pe pagina de facebook ”Fericire prin dăruire”, destinată acestei frumoase inițiative.


Potrivit lor, o companie de transport și-a luat angajamentul de a colecta cutiile și de a le transporta gratuit până în Republica Moldova, iar ulterior le va repartiza la câteva centre de plasament pentru copii orfani.

INTERVIU//Cum deosebim o ie autentică de una stilizată și cât costă o cămașă tradițională

Dosar Media

Ai o noutate?