Foto: Dosar Media

METEO//Cum va fi vremea de Crăciun 2020 și de Revelion 2021 – Vom avea sau nu zăpadă?

Cum va fi vremea de Crăciun 2020 şi Revelion 2021: Vom avea sau nu zăpadă? Iată cum au răspuns meteorologii la această întrebare! Temperaturile de Crăciun pe stil nou și de Revelion vor fi mai ridicate decât de obicei.

Vremea în săptămâna 7 – 14 decembrie

În perioada 7 – 14 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile. De pe 9 decembrie vremea se va încălzi și va ajunge la maxime ce nu vor vor depăși 7 grade Celsius.

Vremea în săptămâna 14 – 21 decembrie

În perioada 14-21 decembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Maximele termice vor trece de 5  grade Celsius.

Vremea în săptămâna 21 – 28 decembrie

În perioada 21-28 decembrie, de Crăciun, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, cu maxime ce ar putea ajunge la 10 grade Celsius și chiar vor depăși uneori 12 grade. De asemenea, se așteaptă precipitații, dar sub formă de ploaie.

Vremea în săptămâna 28 decembrie – 4 ianuarie

Zăpadă nu vom avea nici în perioada 28 decembrie – 4 ianuarie, care cuprinde și Revelionul, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval. Temperaturile vor fi pozitive și pe timp de noapte și pe timp de zi, iar precipitațiile vor fi sub formă de ploaie.

Dosar Media

Ai o noutate?