Foto: Dosar Media

Locurile de muncă plătite cu peste 15 mii de lei, dar care sunt încă vacante – nu rata oferta

Multora nu le-ar veni să creadă că în Moldova pot fi job-uri plătite cu peste 15 mii de lei, dar fără angajați. Însă, acest lucru este cât se poate de real.

Așadar, cel mai bine plătit loc de muncă vacant, e pentru funcţia de director de producţie la o companie elveţiană din satul Giurgiuleşti, raionul Cahul. Compania caută trei şefi, care vor lucra pe ture. Fiecare dintre ei ar urma să primească salarii lunare de 17 mii de lei.

Potențialii angajaţi trebuie să aibă experienţă în domeniul exctracţiei uleiului de floarea soarelui şi să cunoască foarte bine limba engleză.

Un salariu mare oferă şi o întreprindere agricolă din Leova, care caută şef de producţie. Angajotorul e gata să-l remunereze lunar cu 17 mii de lei.

Iar la Bălţi se caută doi conducători auto pentru transport internaţional. Li se promite un salariu de 16 mii de lei.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă că, în această lună, sunt la mare căutare ingineri, tehnologi, apicultori şi constructori.

Acestora li se oferă salarii lunare de până la 15 mii de lei. Mai mulţi angajatori sunt gata să remunereze cu cel mult 10 mii de lei sudori, croitori, contabili, conductori, bucătari, dar şi medici.

Cei interesaţi de locuri de muncă vacante, sunt îndemnaţi să se adreseze la oficiile Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Dosar Media

Ai o noutate?