”Intrare gratuită la concertul lui Morgenstern de la Chișinău” – Cine totuși plătește pentru eveniment și ce interese stau în spate?

Veaceslav Valico este organizatorul concertului rapper-ului rus Morgenstern, care va avea loc pe 19 iunie la Chișinău. Informația a fost confirmată chiar de acesta, într-un clip video pe pagina sa de facebook.

„Prieteni, vă salut pe toți. Ca și voi cunosc că trăim timpuri grele, iar motive de sărbătoare și bucurii sunt puține. Viața însă merge înainte, iar oamenii, mai ales tinerii au nevoie de emoții pozitive.

Sunt mândru și bucuros că avem un popor prietenos. Mulți concetățeni care trăiesc peste hotare continuă să se gândească la patria lor. Cunoașteți că eu duc o activitatea civică intensă și am fost plăcut surprins că printre cei car mă privesc și mă contactează s-a regăsit Victoria Șapa din Canada. În discuțiile noastre mereu îi spuneam că în țara noastră e din rău în mai rău, iar lumină nu prea se vede.

Din acest motiv, s-a dorit organizarea unui eveniment grandios pentru oameni. Așa a venit ideea organizării unei manifestări la data de  19 iunie, dedicat tinerilor și absolvenților. Eu sunt generatorul de idei și reprezentantul oficial al evenimentului, mulțumesc însă trebuie să spunem Victoriei din Canada. Ea a vorbit cu un șir de concetățeni care trăiesc acolo, și împreună cu diaspora au sponsorizat evenimentul. În așa fel, dragi prieteni vă aștept pe toți începând cu ora 15:00, la concertul dedicat zilei Absolvenților. Pe scenă vor evolua Slava Marlow și Morgentern. Băieții vor pregăti un show peste așteptări!”, a spus Valico.

Menționăm că, pe site-ul primăriei Capitalei a apărut astăzi dimineață informația cu privire la manifestația de duminică, iar ca organizator figurează activistul civic Veaceslav Valico, singurul candidat independent de la alegerile parlamentare anticipate din iulie 2021.

Pe rețelele de socializare s-a vehiculat intens că în spatele organizării acestui concert ar sta controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, lucru infirmat de acesta. ”Mie el nu-mi place” a comentat Platon. Menționând că nu are nicio legătură cu organizarea acestui eveniment.

Artistul din Rusia a postat ieri, 14 iunie, mai multe filmulețe video în care spune că se află la Chișinău, iar pe 19 iunie, va susține un concert în Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit cunoscutului rapper, intrarea va fi gratuită.

Dosar Media

Ai o noutate?