Internauții pot vota pentru cea mai bună inițiativă socială – „Prin Obiectiv”

Internauții pot vota pentru cea mai bună inițiativă socială În municipiul Chișinău se desfășoară un concurs de inițiative sociale și acțiuni de voluntariat exprimat prin arta fotografică. Fotografiile le găsiți aici.

Proiectul „Prin Obiectiv” a implicat mai multe grupuri de inițiative, echipe de tineri care s-au implicat în acțiuni de voluntariat. Inițiativele sunt diverse – spectacole pentru bătrânii din sector, campanii de promovare a lecturii, acțiuni de caritate pentru copiii din familii vulnerabile, construcția și instalarea căsuțelor pentru păsări, îngrijirea câinilor din aziluri sau din stradă, flash-moburi pentru sensibilizarea societății privind relațiile dintre generații, migrația părinților peste hotare etc.

Participanții au fost ghidați de experți în domeniu: • Petru Grecu, Președintele Centrului municipal de tineret din mun. Chișinău; • Mihail Turculeț, expert în arta fotografiei; • Alexandru Bordea, expert business consulting.

Până juriul își va face alegerea, oricine poate VOTA cu un like cea mai bună inițiativă/ acțiune care va fi nominalizată cu titlul „Simpatia Publicului” și premiul de 3000 de lei.

𝐃𝐚𝐭𝐚 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚̆: 𝟏𝟎 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 Reamintim, că participanții la proiectul-concurs se vor alege cu premii valoroase: PREMIUL MARE – 4000 de lei SIMPATIA PUBLICULUI – 3000 lei LOCUL I-i – 3000 lei LOCUL II – 2000 lei LOCUL III – 1000 lei MENȚIUNE – 500 de lei

* Acest proiect realizat de AO „ATU” este susținut financiar în cadrul Programului Municipal de Granturi pentru Organizații de Tineret, ediția 2023, organizat de către Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport din municipiul Chişinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău

Dosar Media

Ai o noutate?