Foto: facebook/INSP al IGP

ÎNFIORĂTOR! Un bărbat din Anenii Noi și-a luat ostatici proprii copii

Luare de ostatici într-o localitate din raionul Anenii Noi. Un bărbat în stare ebrietate a venit acasă la nașa sa și, manifestându-se agresiv față de membrii familiei, și-a amenințat fosta soție cu moartea copiilor minori dacă femeia nu se întoarce la el.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru IPN că poliția a fost alertată de nașa bărbatului în această dimineață, în jurul orei 06.00.

La fața locului au fost mobilizați mai mulți polițiști. Și un psiholog al poliției este la fața locului și încearcă să-l convingă pe bărbat să elibereze copiii.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Anenii Noi au declarat pentru IPN că bărbatul este anterior judecat.

Contactat de IPN, primarul satului Mereni, Valentin Vieru, a declarat că a fost informat de localnici că pe o adresă s-ar afla mai multe echipaje de poliție. Edilul spune că imediat urmează să se deplaseze la fața locului.

Deschide.md scrie că bărbatul i-ar fi aplicat nașei sale o lovitură de cuțit în regiunea gâtului. Totodată, acesta și-a luat ostatici propriii săi copii de 1 an, 4 ani și respectiv 7 ani. Individul susține că-i va omorî dacă soția sa nu revine acasă.

Dosar Media

Ai o noutate?