În aceste momente! PERCHEZIȚII și REȚINERI în dosarul ”furtul miliardului” – șase persoane sunt audiate de procurori

Mai multe persoane implicate în ”furtul miliardului” au fost reținute. Foști șefi de bănci sunt audiați în aceste momente de procurori.

Șase persoane, printre care ex-conducătorii instituțiilor bancare implicate în devalizarea sistemului bancar din republică, au fost reținute de Procuratura Anticorupție și PCCOCS, cu suportul operativ al CNA, se araă într-un comunicat al Procuraturii Generale.

Reținerile au fost precedate de o serie de percheziții, efectuate în cursul zilei de astăzi la domiciliile și în automobilele bănuiților.

În prezent, persoanele bănuite, în prezența apărătorilor lor, sunt audiate de procurori asupra circumstanțelor faptelor investigate.

Acțiunile procurorilor poartă un caracter strict legal, eforturile oamenilor legii fiind orientate spre documentarea, în limitele legislației procesual-penale, identificarea și tragerea la răspundere penală a tuturor celor implicați în devalizarea sistemului național bancar, și nu în ultimul rând – recuperarea prejudiciului cauzat statului și cetățenilor.

Dosar Media

Ai o noutate?