Igor Șarov, fost ministru al Educației, luptă pentru funcția de rector al USM: ”Avem tineri foarte buni, cu potențial enorm!”

Igor Șarov, fost ministru al Educației, Culturii și Cercetării, este acum candidat la funcția de rector al Universității de Stat din Moldova. Astăzi acesta a avut o întrevedere cu un grup de studenți de la USM. În cadrul discuției, Igor Șarov a încercat să afle de la ei ce ar trebui  îmbunătățit în procesul de studii.

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de facebook, Igor Șarov a menționat că  ”schimbarea spre bine la USM poate fi realizată grație unui parteneriat durabil dintre administrație, profesori și studenți. Acest parteneriat va fi bazat pe atitudine corectă, sinceră, onestă, asumată și decizii luate democratic”.

Candidatul la funcția de rector al USM afirmă că Republica Moldova are tineri foarte buni, înzestrați cu viziune și potențial enorm.

”De noi depinde doar cum vom reuși să valorificăm această resursă importantă pentru țara noastră – tinerii. De aceea, îmi propun asigurarea, prin pași concreți, a unui învățământ modern, centrat pe student, pe pregătirea profesională a acestuia, raportată la nevoile societății”, a adăugat Igor Șarov..

Igor Șarov are trei concurenți: Otilia Dandara, Florentin Paladi și Serghei Brînza, în cursa pentru șefia USM.

Dosar Media

Ai o noutate?