stiridiaspora.ro

Horoscopul zilei: Vin bani și o să vă permiteți niște cheltuieli

O zi destul de bună. O să fim mai receptivi la dorințele partenerului de cuplu și nu o să ne eschivăm de la ce ne-a rugat pe parcursul anului.  

Horoscop 17 noiembrie – SCORPION

O să interacționați cu niște oameni care vor să colaborați la un proiect care v-ar aduce beneficii și o să vă implicați cu totul, că e interesul vostru să vină câștigurile.

O să vă iasă în cale cineva care se arată interesat de persoana voastră și o să vă evaluați și voi sentimentele, să vedeți ce simțiți.

O să interacționați cu niște oameni care vor să lucrați împreună și se anunță succes, totul e să vă decideți.

Horoscop 17 noiembrie – SĂGETĂTOR

Vine o răsplată de la munca depusă cu ceva timp în urmă și o să vă bucurați de aprecierea unor oameni, a căror părere contează și o să munciți cu spor în continuare.

E cineva care așteaptă să-i spuneți o vorbă, să-i acceptați scuzele, poate, și să vă reluați cursul relației.

Ați tot amânat o întâlnire, dar trebuie să vă faceți un pic de timp să lămuriți o problemă de suflet.

Horoscop 17 noiembrie – CAPRICORN

Vă puteți asocia cu niște oameni și să acționați în cadrul unui grup, care simte și gândește la fel ca voi și o să aveți parte de câștiguri consistente.

Poate plecați într-o deplasare ca să rezolvați probleme de serviciu și să mai aruncați o privire și prin jur, ca să vă spălați retina.

V-au rămas niște treburi de serviciu nerezolvate și o să dați zor să vă achitați rapid de toate obligațiile.

Horoscop 17 noiembrie – VĂRSĂTOR

E cineva care nu v-a uitat și încă mai speră să fiți împreună după ce ați avut o pauză de relație și poate ați învățat ceva, ca să nu mai repetați greșelile.

Se încearcă de ceva vreme cooptarea voastră într-un proiect care v-ar readuce în lumina reflectoarelor și poate vă dați acceptul.

Se adună grupul ca să reluați o preocupare, care o să vă ocupe frumos timpul liber și să vă revigorați.

Horoscop 17 noiembrie – PEȘTI

Poate o să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastra de undă și o să puteți ajunge și la căsătorie, că astrele țin cu voi și vă încurajează în acest sens.

O veste bună de la cineva aflat departe și o să vă puteți vedea cât de curând. Vă duceți voi, vine persoana respectiva, alegeți.

Apare cineva care vrea să formați un cuplu și dacă și voi sunteți în căutarea unui partener de viață, poate va încumetați.

Horoscop 17 noiembrie – BERBEC

O să vă descurcați cu banii pe care vreți să-i recuperați, că o să faceți toate formalitățile necesare, ca să nu rămâneți în pagubă.

O să vreți să vă așezați și voi la casa voastră și o să întâlniți persoana potrivită, că aveți magnet și intuiția vă spune ce alegere să faceți.

Vă caută cineva cu insistență, pentru că vede în voi un coechipier de viață cu care are ce împărtăși, că vă armonizați.

Horoscop 17 noiembrie – GEMENI

E de lucru non-stop, mai apar și piedici, încurcături, și o să vă dați peste cap să rezolvați toate problemele, că vreți să începeți proiecte noi, cât de curând.

O să se adune banii în cont și ofertele de muncă o să apară și ele, că lumea e cu ochii pe voi.

Șefii au mari pretenții la voi și o să simțiți presiunea, dar o să vă descurcați, că interesul vostru e să vă faceți treaba ca lumea.

Horoscop 17 noiembrie – TAUR

O să vă meargă ceva mai bine financiar luna asta și cealaltă, și o să vă echilibrați din punctul acesta de vedere, ca să puteți rezolva lucrurile.

O să le puteți cere șefilor niște înlesniri, ca să meargă treaba mai bine la serviciu și să vă simțiți apreciați.

O să vreți să vă prezentați la un interviu sau o să intrați în audiență la șefi, că aveți de rezolvat niște probleme.

Horoscop 17 noiembrie – RAC

V-ați putea orienta spre alt serviciu, care să fie departe de casă și o să vă mutați acolo o vreme, cu chirie, și să vedeți cum merge treaba.

Sufletește o să vă meargă mai bine, că partenerul a devenit mai receptiv la problemele voastre și o sa vă întelegeți.

V-au rămas niște acte nerezolvate. La serviciu e agitație și se poate să vi se propună un post de conducere.

Horoscop 17 noiembrie – LEU

Vin bani și o să vă permiteți niște cheltuieli, cu toate că, ați zis că o să strângeți bani, că vreți să plecați în vacanță anul asta, de sărbători.

O să vă mai consultați cu ai voștri în privința locuinței pe care vreți să o extindeți sau poate să vă luați alta.

Poate faceți un efort financiar să vă luați mașină, ori sunt alte chestiuni legate de casă care se cer urgent rezolvate.

Horoscop 17 noiembrie – FECIOARĂ

O să apară niște oameni care vor să aveți activități comune și să vă bucurați de succes, că o să fie muncă, nu glumă, și vreți și recompense.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva, care își dorește o relație serioasă, și voi la fel.

Se pare că ați ajuns la un impas in relație sentimentală și o să mai schimbați pe ici pe colo câte ceva ca să mearga mai departe.

Horoscop 17 noiembrie – BALANȚĂ

Voi păreți interesați de un job care simțiți că vi se potrivește și o să vă puteti instala la noul loc de munca, dacă va îndurați să plecați de la actualul.

Familia are nevoie de voi și o să le puneți la dispoziție alor voștri ce v-au cerut.

O situație contractuală se cere urgent rezolvată și n-o să lăsați să vă scape un asemenea prilej, de a semna pentru o sumă importantă de bani.

Sursa: protv.ro. 

Dosar Media

Ai o noutate?