stiridiaspora.ro

Horoscopul zilei: Ce va așteaptă de Crăciun

Luna în creștere este în Pești. O perioadă foarte fructuoasă pentru oamenii de artă și profesiile creative.

Berbec
Uneori vă simțiți prizonieri ai propriilor temeri și inhibiții. Pentru a schimba situația, trebuie să luați o decizie importantă și să acționați. Dar călătoria spre locul în care îți dorești cu adevărat să ajungi nu este o sarcină care durează o oră. Dar este o călătorie pe care trebuie să o faceți pentru propria voastră eliberare. Singurul lucru care contează acum este înțelegerea. Sunteți conștienți de propriile modele comportamentale și lucrați activ pentru a schimba stereotipurile distructive. Mergeți pas cu pas, în ritmul dumneavoastră, nu vă grăbiți, lucrați pentru rezultate, nu pentru viteză. Și fii blând cu tine însuți

Sfat cosmic: lucrează la tiparele de comportament care interferează cu progresul tău.

Taur
Dacă nestatornicia, iubiții toxici și relațiile unilaterale domnesc în viața ta personală, tu ești problema. Dacă acest lucru se repetă de la o aventură la alta, nu mai sunt vinovați cei din afară. Este timpul să-ți schimbi realitatea și să atragi ceea ce merită în viața ta. Puneți-vă o dorință pentru ceea ce doriți să vedeți la un partener: determinare, hotărâre, consecvență, respectarea cuvintelor, sprijin, telefoane frumoase, conversații semnificative și cadouri grijulii. Gândiți-vă până la ultimul detaliu. Știi ce vrei. Și tu meriți totul. Căutați partenerul pe care îl doriți, nu vă mulțumiți cu mai puțin. Chiar dacă unele lucruri trebuie să aștepte puțin mai mult decât v-ați așteptat.

Sfat cosmic: nu te mai mulțumi cu puțin și viața se va desfășura în culori noi.

Gemeni
Cursa pentru carieră, rivalitatea acerbă, lupta nesfârșită pentru un loc sub soare – toate aceste lucruri te pot strivi într-o zi, îți pot stoarce tot sucul vieții. Gândiți-vă la ceea ce este mai important pentru dumneavoastră. Îți dorești acel loc de muncă, indiferent de ceea ce este nevoie? Sau visezi să lucrezi cu plăcere și un salariu decent? Situațiile par a fi similare, dar numai la prima vedere. Diferența constă în modul în care se ajunge acolo. În primul caz, este vorba de a lucra la abator și de a merge pe capul lor. Iar în al doilea – în conștientizarea profesionalismului lor, a valorii muncii lor, a dorinței de a fi în locul lor. Așadar, străduiți-vă să atingeți obiectivul, dar numai cu o bună inspirație și o atitudine onestă. Aceasta este calea spre succes.

Sfatul cosmic: fă tot ce poți, evaluând posibilitățile în mod obiectiv.

Rac
Începerea unei conversații serioase este întotdeauna reticentă. Este dificil, uneori dureros, rezultatul este imprevizibil, este înfricoșător să fii jignit, și mai înfricoșător să fii neînțeles. Toată lumea știe acest lucru, toată lumea îl înțelege. Dar nu merită să amânăm momentul dificil. La urma urmei, întregul tău viitor depinde de el, nu-i așa? Așa că acționați dacă inima vă dorește, nu păstrați secrete – mai devreme sau mai târziu distrug relația. Și pentru ca dialogul să fie cât mai substanțial și mai plin de tact, pregătiți-vă. Reflectați asupra cuvintelor dumneavoastră, scrieți-le dacă este necesar, planificați-le. Nu este nimic în neregulă cu asta, doar respectul pentru tine și pentru partenerul tău.

Sfat cosmic: începe o conversație dificilă, multe depind de determinarea ta.

Leu
Ce ți-ai dorit întotdeauna să faci, dar nu ai avut curajul să faci? Anul Nou îți cere să te dezvălui ca fiind cea mai eliberată versiune a ta. Vei fi cea mai strălucitoare, cea mai îndrăzneață stea din galaxie! Îngăduiți-vă puțin curaj, chiar îndrăzneală, încercați, riscați. Este o decizie importantă care vă va ajuta să vă eliberați de bagajele trecutului, să vă eliberați de inhibițiile impuse sau chiar fictive și să vă realizați cel mai înalt potențial. Credeți-mă, prin faptul că vă veți intra pe deplin în lumina voastră, îi veți inspira și pe alții să facă schimbări vindecătoare pentru suflet!

Sfat cosmic: dă-ți jos mantia invizibilității și devino cea mai curajoasă versiune a ta.

Fecioară
Chiar acum aveți un scop și acesta este cel mai mare dar dintre toate. Nu uitați să folosiți acest arsenal în lupta voastră zilnică. Știi ce vrei să realizezi și ești dispus să faci totul pentru a-ți îndeplini visul măreț. Cu toate acestea, există un astfel de lucru ca o ambiție excesivă. Asigură-te doar că nu-ți compromiți obiectivele personale pentru că ești prea dornic să te străduiești să cucerești lumea. Profitați de moment, profitați de fiecare oportunitate și lucrați cu entuziasm. Cel mai important, alegeți un obiectiv demn de urmat și metode corecte și decente de a-l atinge.

Sfat cosmic: Determinarea este cel mai bun cadou pe care ți-l poți face ție însuți.

Balanță
Dacă doriți să stați acasă, să vă puneți telefonul pe modul avion, să vă cuibăriți pe canapea în brațele pisicii și să vă uitați la emisiunile preferate – faceți exact asta. Nu vă forțați să faceți lucruri care nu vă plac, să vorbiți cu persoane neplăcute, să vă aflați într-un mediu inconfortabil. Nu trebuie să te forțezi dacă simți cu toată ființa ta o rezistență interioară. Acceptați locul în care vă aflați în acest moment, nu vă împotriviți artificial curentului dacă acesta nu vă convine. Îmbrățișează din toată inima bucuria de a rata! Astrele îți cer să urmezi deocamdată calea cu cea mai mică rezistență. Concentrându-vă pe ceea ce funcționează, lăsați restul deoparte. Puteți găsi pacea exact acolo unde vă aflați.

Sfat cosmic: ești acolo unde trebuie să fii – vezi frumusețea locului!

Scorpion
Dacă sinele viitorului tău ar putea să-ți vorbească, ar fi cuvintele „Ești pe drumul cel bun”. Așadar, continuă să mergi în direcția pe care ai ales-o, poți simți și tu cum viața se conturează organic! Lasă-i să spună lucruri diferite, lasă „ceasul să ticăie”, ce-ți pasă de regulile acceptate? Cui îi ești dator? Nu este viața ta și numai a ta? Continuați să străluciți cu lumina voastră în lume, în toate modurile în care vă simțiți chemați să o faceți. Fii sincer cu tine și cu ceilalți – o astfel de atitudine clarifică întotdeauna situația și te ajută să depășești îndoielile. Sunteți pe drumul cel bun!

Sfat cosmic: onestitatea este o superputere. Vă va salva în orice situație.

Săgetător
Acum nu este momentul să vă forțați să vă angajați într-o anumită activitate. Știi sentimentul acela pe care îl ai, când ar trebui să faci curățenie, dar nu te poți apuca? Poate că ai nevoie de altceva. Petreceți ceva timp pentru curățenie, sau pur și simplu amânați-o. Așezați-vă în fața pânzei, a instrumentului muzical preferat, puneți muzică și dansați! Da, chiar în mijlocul dezordinii voastre! Inspirația creativă are nevoie de o priză – dați-i o priză. Pe tărâmul comunicării, astrele îți reamintesc: există o linie fină între sinceritate și cruzime. Așa că găsiți o modalitate de a prezenta adevărul cu blândețe, fiți amabili. Scopul tău este să poți lucra cu oamenii, nu împotriva lor.

Sfat cosmic: permiteți-vă să vă exprimați pe deplin impulsurile creative.

Capricorn
Universul plasează în mod activ semne în viața ta astăzi, indicând un șarpe în iarbă. Dacă simțiți că cineva încearcă în mod deliberat să vă încurce, să intervină în destinul vostru, în legăturile personale sau profesionale, s-ar putea să aveți dreptate. Nu-ți ignora instinctul, intuiția ta a fost întotdeauna puternică, nu te va dezamăgi nici de data aceasta. În același timp, vedetele recomandă să vă apărați doar atunci când este necesar. Nu e nevoie de agresivitate, acționați cu capul rece, nu are rost să vă încruntați în prealabil. Cei care dețin puterea nu vă vor aprecia pe deplin contribuția până când nu veți învăța să vă afirmați și să vă exprimați clar gândurile.

Sfat cosmic: e timpul să te aperi – un detractor te pândește în apropiere.

Vărsător
Anul acesta, universul vă va învăța frumusețea perfecțiunii. Dar nu de genul celui pe care îl credeai că va fi. Nu va trebui să vă conformați unui ideal înalt declarat, la ideea de perfecțiune a altcuiva. Dimpotrivă! Va trebui să rezolvi una dintre cele mai dificile sarcini – să devii tu însuți. Primul și cel mai important pas pe această cale este învingerea fricii. Nu vă îndoiți, veți fi înțeleși corect, veți fi luați în considerare, veți fi respectați doar dacă veți reuși să o faceți pentru voi înșivă. Prin urmare, nu contează cât de mult te deosebești de masele cenușii, cât de strălucitor arăți, cât de atipic ești, cât de neobișnuit vorbești. Fii ciudat, fii inconfortabil, fii îndrăzneț. Dacă vei reuși să găsești acest curaj, viața ta va fi incredibil de diferită! Singurul mod de a măsura succesul este să cântărești cantitatea de bucurie din inima ta.

Sfat cosmic: nu-ți fie teamă să fii ciudat, fii tu însuți.

Pești
Iubirea este teribil de incomodă, Pești. Dragostea este teribil de inconfortabilă. Dar asta este frumusețea, valoarea și puterea sa transformatoare. Este o conexiune pe care doriți să o dezvoltați în mod conștient. O legătură care poate rezista testului timpului și fluxului tumultuos al vieții. Cei singuri din zodia din acest an vor avea ocazia să pună bazele unei relații de durată. Asumă-ți un risc știind că ai sprijinul deplin al puterilor superioare, nu te mulțumi cu puțin, alege o persoană demnă.

Sfat cosmic: caută o iubire care să reziste în timp.

Dosar Media

Ai o noutate?