Foto: canva.com

Horoscopul săptămânii 19 – 25 octombrie

În această perioadă, berbecii își găsesc sufletul pereche, gemenii au discuții tensionate cu partenerul de cuplu, iar leii vor avea o săptămână grozavă.

Totodată, peștilor le surâde norocul atât la bani, cât și în plan sentimental.

Berbec

Dacă încă nu ești într-o relație, această săptămână se arată a fi una favorabilă din acest punct de vedere. Îți întâlnești jumătatea, ori reușești să captezi simpatia persoanei pe care o placi de ceva timp.

Dacă ești deja într-o relație, atunci în viața amoroasă totul merge perfect. În plus, primești o sumă mare de bani.

Taur

Săptămâna aceasta te vei bucura de succes. Eforturile tale încep să dea roade și acest lucru se va simți la buzunar. Chiar dacă în trecut ai pierdut unele oportunități tentante, acum e timpul recompensei.

Totuși, te confrunți cu niște momente dificile din cauza unor probleme în familie. Fii optimist, totul se va rezolva în timp rezonabil.

Gemeni

În ciuda unor discuții tensionate din viața ta sentimentală, iubirea dintre tine și partener nu dispare, ba chiar devine mai pasională. Ești mai dispus/ă să faci compromisuri, dar care îți oferă plăcere.

O duci destul de bine cu banii. Deci, săptămâna aceasta nu vei avea motive de îngrijorare, dar nu risipi resursele pe lucruri inutile. Este un moment foarte bun pentru a forța nota și a profita de orice șansă care ți se oferă.

Rac

E timpul să vorbești deschis cu partenerul de viață, dacă ai anumite nemulțumiri sau nu mai sunteți pe aceiași lungime de undă. E timpul să clarifici anumite lucruri. De altfel, veți avea ambii de pierdut.

Cheltuirea banilor într-un mod rațional și renunțarea la obiectele de care nu ai nevoie e cea mai bună decizie. Totodată, încearcă să nu ei aproape de suflet opiniile celorlalți despre tine, te vei consuma degeaba.

Leu

Ai parte de o săptămână grozavă, dar nu scapi de pericol. O persoană în care aveai încredere încearcă sa te ducă de nas.

Din punct de vedere financiar, îi este recomandat să te oprești din risipirea banilor. De asemenea, poți începe să vinzi acele obiecte din casă pe care nu le folosești și care îți ocupă și spațiu inutil.

Fecioară

E o perioadă oportună pentru a te afirma, atât pe plan profesional, cât și pe cel sentimental. Succesul îți este garantat.

Totuși, nu e nevoie să rupi cămașa de pe tine pentru a te îmbogăți peste noapte, întrucât astrele nu sunt de partea ta. Iată de ce, e nevoie să faci economii. Eforturile de a pune ceva bani deoparte nu înseamnă lipsuri și frustrări, ci o posibilitate mult mai mare de a te răsfăța.

Balanţă

Este un moment bun pentru planuri de viitor în doi, cum ar fi mărirea familiei. Vei avea discuții bune cu partenerul de viață. Dacă ești certat cu persoana dragă, acum e timpul să te împaci.

Din punct de vedere financiar, astrele țin cu tine. Însă, starea ta materială favorabilă te tentează să cheltui mai mult. Totuși, cumpărăturile impulsive nu sunt riscante pentru tine în acest moment. Fă-ți plăcerile, deoarece nu se știe când vei mai traversa o perioadă atât de bună.

Scorpion

După o perioadă de muncă asiduă, a venit momentul să culegi și roadele binemeritate. Tot ceea ce ai plantat cu multă dăruire se întoarce astăzi înzecit la tine. Norocul îți zâmbește și în ceea ce ține de viața sentimentală, vei avea parte de momente unice.

Faptul că ai prea multă încredere în tine te determină să îți asumi responsabilități financiare noi. Te sfătuim să renunți la idee, întrucât vei avea doar probleme de pe urma acestei provocări. Chiar dacă ai mari încredere în forțele proprii.

Săgetător

Din punct de vedre comportamental, găsești de cuviință de îți schimbi abordarea spre bine. Așadar, delicatețea ta este apreciată, stârnești tandrețe și afecțiune. Dacă încă nu ți-ai găsit sufletul pereche, norocul îți surâde.

Din punct de vedere financiar îți merge foarte bine. Fie că ai propria facere ori că ești angajat, banii nu întârzie să vină. Vânzările se pot mări.

Capricorn

Prima impresie nu este și ultima. Ai putea fi dezamăgit în partenerul di viață ori persoanele pe care le întâlnești. Preocupările tale că vrei neapărat să găsești pe cineva îți face mai mult rău. Relaxează-te.

Banii se prea țin în portmoneu în această săptămână. Cheltuieli vor fi destule. Orice câștig rămâne foarte puțin timp în mâinile tale. Totuși, vestea bună este că reușești să îți achiți toate datoriile și obligațiile.

Vărsător

Viața ta sentimentală îți aduce senzații tari în această săptămână, dar ești tentat să fugi de aceste situații. Ideile tale sunt mai degrabă dependente de visele și fanteziile tale. Fii cu picioarele pe pământ. Nu lua decizii radicale în ceea ce ține de dragoste. Vei avea tentația să idealizezi pe cineva, fie să respingi dur o persoană bună.

Banii rămân pe ultimul loc în această săptămână. Te concentrezi pe familie și pe cei dragi, dar acest lucru se întâmplă și datorită faptului că îți merge bine și din punct de vedere financiar.

Pești

Încrederea în sine va prevala în această săptămână. În plan sentimental, ei decizii corecte și raționale. Fie că ești într-o relație ori în căutare, norocul îți surâde.

Proiectul la care lucrezi de ceva timp, începe să îți aducă roade. Visele tale par să prindă contur. Banii sunt pe o poziție confortabilă în buzunarul tău. Te simți destul de bine din punct de vedere financiar.

 

 

Dosar Media

Ai o noutate?