stiridiaspora.ro

Horoscop carieră pentru luna decembrie 2022

Horoscop carieră pentru luna decembrie 2022. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună din an!

Berbec – Amplificarea imaginii profesionale!

În prima parte a lunii ești dinamic fizic și intelectual, călătorești, cercetezi și investighezi tot felul de lucruri. Încet încet sectorul carierei tale este activat de Mercur, Venus și culminând cu Soarele odată cu solstițiul de iarnă, fapt care te va îndrepta într-un mod serios și asumat spre setarea unor obiective și aspirații profesionale. Indiferent de situația jobului actual, vei avea șansa să te evidențiezi și să-ți demonstrezi talentul și calitățile.

Taur – Noi cursuri sau specializări!

Luna aceasta focusul va fi mai mult pe stabilizarea și chiar înbunătățirea aspectului material și financiar decât pe o schimbare de carieră. În funcție de rezultatele obținute, vei decide dacă continui în același loc ca și până acum sau începi să explorezi noi orizonturi. Indiferent de caz, s-ar putea să iei în calcul să studiezi ceva nou care să aducă un plus valoare muncii tale.Spre sfârșitul anului poți primi o ofertă de colaborare mai mult decât interesantă asupra căreia vei avea de reflectat.

Gemeni – Rediscutarea unui contract de colaborare!

O relație contractuală poate să devină cauza unor neînțelegeri și chiar conflicte în prima parte a lunii iar tu nu te vei da în lături din a lupta pentru ceea ce consideri că este drept și corect. Poți apela la serviciile sau la consilierea unui specialist în domeniu pentru a vedea cum este mai bine să procedezi. La mijlocul lunii fii cât mai precaut în privința unei posibile propuneri sau oferte de colaborare, încearcă să clarifici foarte bine lucrurile înainte de a lua o decizie.

Rac – Importanța unei atitudini cooperante!

Anumite tensiuni în mediul profesional te vor determina să reacționezi direct și tranșant însă cu cât vei păstra o atitudine mai conciliantă cu atât vei avea mai mult de câștigat. Pe 20 decembrie, Jupiter se reîntoarce în sectorul carierei și al impactului tău social susținându-te în a-ți dezvolta calitățile de leadership. Poți realiza progrese în modul în care încerci să te evidențiezi pe plan socio-profesional atâta timp cât ești dispus să te lași ghidat de oamenii cu mai multă experiență și cunoaștere decât tine.

Leu – Profesionalism și asumare!

Ești mult mai determinat în a-ți pune în valoare talentul și aptitudinile fie printr-un proiect sau activitate creativă fie pur și simplu prin modul cooperant și strategic în care interacționezi cu celălalt. Pe măsură ce luna progresează te concentrezi mult mai serios pe a-ți înbunătați metoda de lucru și modul de relaționare în mediul professional, mai ales dacă te aflii într-o poziție de conducere, dar și pe a crește calitatea și eficiența în muncă. Dai dovadă de profesionalism și asumare!

Fecioara – Răspunzi provocărilor direct și cu aplomb!

Fie o situație personală conflictuală se răsfrânge asupra planului profesional fie o situație profesională te face să răbufnești, lăsând orice fel de diplomație la o parte. Luna Plină din 8 decembrie scoate la suprafață orice fel de tensiuni latente invitându-te să găsești un echilibru între familie și profesie. Ești mult mai dispus să-ți expui punctul de vedere cu hotărâre și să-ți asumi la nevoie autoritatea pe care poate unii o pot pune la îndoială. A doua parte a lunii va fi mult mai relaxată.

Balanța – Perfecționarea unor cunoștințe!

Din 20 decembrie, Jupiter revine în Berbec în sectorul parteneriatelor tale ajutându-te să contruiești alianțe și colaborări constructive și generatoare de rezultate avantajoase și pe plan profesional. În prima parte a lunii îți propui să-ți lărgești cunoștințele prin mai mult studiu, însă nu eziți să-ți aperi punctul de vedere dacă consideri că o anumită situație sau persoană te neîndreptățește. Din a doua parte a lunii, te axezi mai mult pe perfecționarea unor aptitudini sau talente.

Scorpion – Comunicarea este cheia!

Stabilitatea unei colaborări de business sau eficiența propriei tale afaceri sunt puse la îndoială în prima parte a lunii odată cu Lună Plină de 8 decembrie care te îndeamnă să cauți să găsești un echilibru financiar și profesional sănătos. Din a doua parte a lunii te decizi să înveți ceva nou care să-ți extindă cunoștințele. Orice ține de tranzacții, procese de vânzare cumpărare, promovare servicii este favorizat iar o comunicare profesională devine instrumentul principal.

Săgetător – Amplificarea valorii personale și financiare!

Ești hotărât să investești mai mult timp și efort în a te pune în valoare și a căpăta mai multă vizibilitate. Însă interacțiunea cu un partener de business este dificilă în prima parte a lunii, necesitând multă răbdare și discernământ din partea amândurora pentru a ajunge la un compromis. Dacă ai o muncă de natură creativă, poate să fie momentul perfect, mai ales prin prisma sărbătorilor, pentru a-ți demonstra talentul și abilitățile artistice. Ceea ce creezi sau serviciile pe care le oferi vor fi la mare căutare.

Capricorn – O siguranță de sine mai mare!

Începutul de lună este mai tensionat din cauza unei relații conflictuale cu cineva din mediul profesional sau vis-à-vis de un anumit proiect. Sunt puse la îndoială o anumită tehnică sau metodă de lucru cât și profesionalismul unor decizii. Odată ce Venus, planeta care îți guvernează cariera intră pe 10 decembrie în propriul tău semn, vei căpăta o mai mare siguranță de sine, adoptând o atitudine mai pragmatică dar și mai asertivă. Sfârșitul de an poate să vină cu o ofertă la care nu te aștepți.

Vărsător – Mai multă introspecție și analiză!

Realizezi că puterea unui grup de oameni care să te susțină în obiectivele tale profesionale este importantă și ești dispus să investești o mare parte din resurse în acea direcție. În egală măsură, ești îndemnat să-ți întorci atenția spre tine, spre propriul talent, imaginație și creativitate, pentru a găsi metoda potrivită de a te pune în valoare. Chiar dacă devii mai introspect în privința unor parteneriate, o propunere foarte discretă dar extrem de tentată te ia prin suprindere în ultimile zile ale anului.

Pești – Asumare și încredere în tine!

Modul în care ești perceput pe plan social și profesional, felul în care te prezinți sau îți exprimi valoarea și cunoștințele sunt importante pentru tine. Însă dacă responsabilitățile sau solicitările profesionale devin prea mari, Luna plină din 8 decembrie cu siguranță le va scoate la suprafață creând anumite tensiuni. Ulterior, din a doua săptămână a lunii realizezi totuși că toată experiența și efortul depus până în acest moment ți-au întărit încrederea în tine.

Dosar Media

Ai o noutate?