Foto: facebook/Georgeta Voinovan

Georgeta Voinovan – în căutarea profesoarei de franceză

Interpreta Georgeta Voinovan își caută profesoara de franceză. Mai mult, compozitoarea i-a dedicat și un cântec cu versuri în două limbi – română și franceză.

Într-o postare pe Facebook, Georgeta Voinovan afirmă că, profesoara ei era deosebită.

“Dedicație. Profesoarei mele de franceză, doamnei Claudia Testemițanu, care mă făcea să uit de lume la lecțiile dumneaei. Nu o pot găsi de ceva timp. M-aș bucura enorm să aflu că este bine și să poată auzi acest cântec despre și pentru dânsa. Merg cu gândul spre toți profesorii adevărați, care știu să lase amprente frumoase în sufletul învățăceilor dumnealor”, scrie Georgeta Voinovan.

 

Prin această dedicație, dar și mesajul public, Georgeta Voinovan speră să își găsească profesoara de limbă franceză, iar internauții care o pot ajuta, i-ar face o deosebită surpriză, dacă îi vor putea oferi detalii despre aceasta.

De altfel, melodia a fost apreciată de internauți, dar și de colegii de breaslă. Jurnalistul și actorul Andrei Porubin a divulgat secretul interpretei. Cântecul se prăfuia de ceva vreme în sertarele de creație ale Georgetei Voinovan.

”Mulțumesc, Geta, că te-ai ținut de cuvânt și ai făcut acest cantec public. Dulce e… ca și celelalte piese pe care nu știu de unde le scoți!”, a scris Andrei Porubin pe pagina sa de facebook.

Georgeta Voinovan este îndrăgită de publicul de la noi pentru piesele sale cu mesaj profund, melodiile interpretate de ea la pian pur și simplu te fascinează.

Dosar Media

Ai o noutate?