Foto: agora.md

Fugărit de acasă, dar se simte ca în campanie electorală – Cavcaliuc are întâlniri cu moldovenii din diasporă

Fugărit de acasă, dar cu forțe noi în străinătate. Președintele Partidului Acasă Construim Europa a avut o întrevedere cu moldovenii din diasporă, la Londra, în urma căreia a fost constituită Organizația PACE din Marea Britanie. Anunțul a fost făcut de Gheorghe Cavcaliuc pe contul său de telegram.

Foto: captură

”Ieri 20.11.2022, în Londra, peste 100 de moldoveni au spus da pentru susținerea Partidului PACE și a lui Gheorghe Cavcaliuc și au condamnat persecutarea opoziției și crimele comise de Maia Sandu și PAS.

Cetățenii noștri, sunt mândri că au devenit membri ai Partidului Acasă Construim Europa și împreună am pus bazele PACE în Marea Britanie, înregistrând Organizația Teritorială PACE.

Partidul PACE se bucură de o popularitate și o susținere fără precedent în rândul compatrioților noștri din diasporă, lucru care ne face să fim mândri și responsabili, se mai arată în comunicat.

În curând, la solicitarea compatrioților noștri care ne susțin, vom constitui organizațiile teritoriale PACE în peste 10 țări din UE.

Mulțumim moldovenilor din toate țările lumii, care ne susțin și ne motivează să aducem schimbarea in Moldova, să facem ordine în țară, pentru oameni.

PACEpentruMOLDOVA!”, a scris Gheorghe Cavcaliuc.

Dosar Media

Ai o noutate?