Foto: Dosar Media

FOTO// Tânăra care și-ar fi înjunghiat mama – vedetă pe instagram și studentă la medicină, crimă halucinantă la Comrat

Noaptea trecută, la Comrat, oamenii legii au descoperit o crimă halucinantă. O femeie în vârstă de 40 de ani ar fi fost ucisă cu sânge rece de propria fiică.

Preliminar, polițiștii au stabilit că femeia ar fi fost înjunghiată de multiple ori cu un cuțit de către propria fiică, o tânără de 21 de ani, care după comiterea crimei a fugit într-o direcție necunoscută, iar ulterior a fost reținută pentru 72 de ore. Tânăra se afla în stare de ebrietate narcotică.

Conform surselor Dosar Media, fata de 21 de ani ar fi fiica unui cunoscut lider de terenuri agricole din Comrat. Bărbatul ar fi divorțat de mama fetei, iar la moment și acesta se află în arest și a fost supus controlului psihiatric.

Aceleași surse spun că tânăra este studentă la Universitatea de Medicină și era consumatoare de droguri, iar scandalul s-ar fi iscat din cauza faptului că mama fetei intenționa să o interneze la un centru narcologic.

Potrivit informațiilor, aceasta este vedetă pe instagram, postează mai multe fotografii din locații luxoase.

Fata 21 ani Comrat

Potrivit presei locale din Comrat,  tânăra, fiind în stare de ebrietate narcotică, și-ar fi înjunghiat mama  de mai multe ori cu un cuțit de bucătări, după care i-a smuls inima din piept și a aruncat-o în apartament. Poliția, deocamdată, nu confirma aceste informații. Mai mult, nu este încă clar ce a determinat-o pe tânăra să comită această infracțiune.

Dosar Media

Ai o noutate?