FLASH// Nimeni nu s-a așteptat la asta! Președintele PDM, Pavel Filip pleacă din fruntea partidului – Care este motivul?

Nimeni nu s-a așteptat la asta! Președintele PDM, Pavel Filip pleacă din fruntea partidului – Care este motivul?

Acum câteva minute, în cadrul unui briefing de presă, președintele PDM a anunțat că pleacă din fruntea partidului. Despre asta, spune el, ar fi trebuit să anunțe imediat după alegeri, dar a vrut să lase partidul într-un sediu nou, cu un buget planificat.

Am anunțat astăzi colegii că am decis să mă retrag de la conducerea PDM. Rămân convins că Moldova are nevoie de oameni competenți, că PDM încă mai are ce oferi țării noastre și că are dreptul de a se reinventa și a reveni în forță, cu altă conducere.

Vreau să mulțumesc colegilor de partid pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pentru tot ce am învățat alături de voi, dragi colegi. Știți că am vrut să anunț această decizie imediat după alegeri, dar am vrut să plec împăcat știind că las partidul într-un sediu nou, cu bugetul și cheltuielile planificate până în 2023, cu staff funcțional și gata de muncă. Vă doresc succes în continuare”, este mesajul lui Filip.

Dosar Media

Ai o noutate?