Filip Kirkorov vine în Moldova, la invitația lui Ilan Șor: Va cânta pe scena de la Bălți

Filip Kirkorov vine în Moldova, la invitația lui Ilan Șor: Va cânta pe scena de la Bălți. Anunțul a fost făcut de liderul partidului ȘOR pe pagina sa oficială de Facebook.

Bălțenii știu să-și unească eforturile, indiferent de diferențele de gândire, atunci când simt că orașul este amenințat sau când își propun să-l schimbe în bine. Am văzut asta de foarte multe ori, inclusiv la alegerile locale trecute, când ați făcut front comun și ați votat masiv pentru Marina Tauber și echipa noastră. […]Vă felicit cordial cu ocazia Zilei Orașului și vă doresc să rămâneți tot așa, uniți, individuali și mândri de localitatea voastră. Totodată, vă anunț că am pregătit un cadou pentru locuitorii municipiului Bălți. În 5 iunie, în orașul dumneavoastră, va fi organizat un concert la care va participa renumitul și incomparabilul Filip Kirkorov”, a declarat Ilan Șor.

Amintim că pe 22 mai, municipiul Bălți a sărbătorit 601 ani de la prima atestare documentară. Cu acestă ocazie, autoritățile locale au pregătit un program festiv, care a inclus expoziții, târguri, dar și un concert la care au evoluat formațiile DoReDoS , SunStroke Project, Pașa Parfeni, dar și cunoscuta interpretă din România, Minelli.

Dosar Media

Ai o noutate?