Foto:capital.ro

Ediție specială ”Vocea României” de 1 Decembrie – cum a fost

Foști antrenori din cele 9 sezoane “Vocea României” s-au întâlnit și au pregătit o sărbătoare a muzicii și a interpretărilor neașteptate, dar și-au păstrat și gândul la acei oameni care merită ajutorul lor.

Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă au urcat pe scenă, alături de concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane.

Antrenorii de la Vocea României au deschis ediția specială cu un moment spectaculos. Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă au interpretat melodia ”Man In The Mirror”

În timpul ediției speciale, Marius Moga, Smiley și Horia Brenciu au fost protagoniștii unui dialog savuros, după ce Pavel Bartoș l-a întrebat pe Moga de cine i-a fost cel mai dor dintre Horia Brenciu sau Tudor Chirilă.

Evitând un răspuns, Moga l-a întrebat, la rândul său, pe Smiley care dintre cei doi l-a enervat cel mai tare.

“E foarte grea departajarea dintre cei doi, nu mă pune să aleg între cei doi. Dar cred că Brenciu m-a enervat cel mai tare”, a spus Smiley.

“Vezi câte lucruri avem în comun”, a fost răspunsul lui Moga.

Antrenorii Irina Rimes și Tudor Chirilă au fost protagoniștii unui moment special, așa cum puțini se așteptau să îi vadă.

Cei doi au interpretat piesele “Nu știi tu să fii bărbat”, aparținându-i Irinei Rimes, și “Nu am chef azi”, cântată de Vama.

Show-ul este menit să aducă bucurie telespectatorilor, dar servește și o cauză nobilă: sprijină Asociația Dăruiește Viața și proiectul “Noi facem un spital.”

Dosar Media

Ai o noutate?