Foto: Judecatoria Chisinau

DOC// Regim special de activitate în cadrul Judecătoriei Chișinău

Toate sediile Judecătoriei Chișinău vor activa conform unui regim special pe perioada stării de urgență în sănătate publică. O dispoziție în acest sens a fost semnată de Radu Țurcan, președintele Judecătoriei Chișinău, astăzi, 30 noiembrie.

Regimul special se instituie începând cu 01 decembrie 2020 – 15 ianuarie 2021 și prevede că judecătorii vor avea un regim limitat de activitate.

Astfel, se vor examina doar cauzele, care potrivit cadrului normativ, se judecă fără participarea părților, cauzele urgente a căror amânare va fi în măsură să prejudicieze interesele justiției, precum și cele ale căror părți au fost înștiințate public, dar și cauzele care au ajuns în faza de deliberare, adoptare și pronunțare a hotărârii.

dispozitie 1dispozitie 2dispozitie 3

Justițiabilii/vizitatorii sunt rugați ca pe toată durata prezenței în sediile Judecătoriei Chișinău să respecte măsurile de igienă și protecție recomandate de autoritățile naționale competente pentru prevenirea infecției cu COVID-19, virusul gripal sau alte infecții respiratorii transmisibile.

Sălile de judecată vor fi aerisite cel puțin 15 min. odată la 1 h 30 min.

Dosar Media

Ai o noutate?