Foto: facebook/MSMPS

DOC//De astăzi intră în vigoare noi restricții – regim special pentru angajați și localurile de alimentație publică

De astăzi intră în vigoare noi restricții în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, potrivit hotărârii Comisiei Naționale de Sănătate Publică se va interzice comercializarea sau deservirea clienților după ora 22:00.

”Conform Hotărârii nr. 36 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, se interzice desfășurarea activităților de deservire în unitățile de alimentație publică- restaurante baruri, cantine, cafenele, precum și în unitățile de alimentație publică amplasate în punctele de comercializare a produselor petroliere, centrele comerciale, aeroporturi, porturi internaționale și în punctele internaționale de trecere a frontierei de stat, în intervalul orelor 22:00- 07:00”, se arată în hotărârea comisiei.

Totodată, începând cu ziua de 8 decembrie, autoritățile publice vor organiza regim special de lucru, de la ora 07:30- 16:00, cu pauza de masă de 30 min.

Republica Moldova a depășit pragul de 116 mii de infectați cu Covid-19, de la debutul pandemiei, dintre care peste 2400 au pierdut lupta cu virusul, iar circa 100 de mii de persoane s-au tratat.

Dosar Media

Ai o noutate?