„Descoperă profesia de antreprenor” cu Sergiu Harea, la ARTICO

Pe data de 16 octombrie 2023, ora 16:00 CRCT ARTICO, în cadrul proiectului Cariera Mea, vă invită la o discuție de suflet cu președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, dl Sergiu HAREA, care va aborda subiectul „Descoperă profesia de antreprenor”.

Cine este de fapt un antreprenor?! Un antreprenor este o persoană care inițiază, dezvoltă și gestionează o afacere sau un proiect cu scopul de a obține profit, de a aduce o schimbare semnificativă într-un domeniu sau în societate.

Antreprenorii sunt caracterizați de abilități precum inovația, asumarea riscului, luarea deciziilor, gestionarea resurselor și orientarea către obținerea unui profit sau a unei valori adăugate.

CÂND? 16 octombrie 2023, ora 16:00;
CUM? Offline;
UNDE? CRCT ARTICO, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169.

Formular de înregistrare: https://docs.google.com/…/15WYms…/edit

În cadrul acestei discuții veți afla mai multe informații despre antreprenoriat, experiența antreprenorială, abilități și strategii, învățăminte din eșecuri și succese, resurse și rețele de contact, tendințe în industrie, dar și despre activitatea de 105 ani a CCI a RM – cea mai reprezentativă organizație de business, promotor al dezvoltării și susținerii mediului de afaceri din Moldova.

Vă așteptăm pe fiecare pentru a pătrunde în lumea acestui domeniu!Centrul Republican pentru Copii şi Tineret ARTICO în cadrul proiectului „Cariera Mea” ARTICO oferă tinerilor oportunitatea de a interacționa cu specialiști din diverse domenii pentru a afla mai multe detalii despre profesii, cariere și studii.Alege să petreci timpul eficient alături de Cariera Mea ARTICO!Activitatea este destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 -25 de ani.Persoana de contact:


Vasile Lipcean – 061177830;
vasile.lipcean@artico.md

Violina Creciun

Ai o noutate?