Descoperă o istorie sublimă în cartea ”ОНА И ОН В ТЕНИ АЛОИЗА”, de Vladimir Novosadiuc

Cartea ”ОНА И ОН В ТЕНИ АЛОИЗА”, de Vladimir Novosadiuc e o istorie de dragoste excepțională, inspirată din viața reală, o carte cu mesaj profund, care te va cuceri din prima prin frumusețea și sinceritatea poveștii.

E despre ”el ”și ”ea”, doi a oameni inteligenți, îndrăgostiți, frumoși la chip și suflet, care după multe încercări, deja ajunși la frumoasa vârstă a înțelepciunii, sunt puși în fața unei noi provocări cu numele Alzheimer. E boala care, deși descoperită acum un secol, încă nu are un tratament eficient.

Mesajul pe cât de simplu e la prima vedere, totuși, e formulat profund și complex. Totul, grație experienței extraordinare a jurnalistului, autorului acestei lucrări, care știe cum să împletească cuvintele într-un mod diferit de textele ce ne-am obișnuit să le lecturăm în ”publicațiile” secolului XXI.

colaj carte novosadiuc

Vladimir Novosadiuc descrie până în cele mai mici detalii eroii istoriilor sale, felul, cum aceștia se mișcă, vorbesc, reacționează în anumite situații. Fapt ce te face să te teleportezi în lumea lor, te lași furat de aceste istorii, te regăsești în ea și, uneori, chiar ai senzația că autorul te-a cunoscut personal pe tine sau pe apropiații tăi și i-a făcut eroi ai istoriilor sale.

Autorul nu neagă că unele personaje din această carte sunt copia fidelă a oamenilor pe care i-a întâlnit în viața reală, caracterele unor persoane puternice sau mai puțin, cu funcții de răspundere sau simpli cunoscuți.

Cartea a văzut lumina tiparului în plină pandemie de coronavirus și parcă a fost creată special pentru aceste timpuri. După lectura atentă a acestei lucrări vei vedea viața puțin diferit, vei încerca să fii mai atent la oamenii dragi din jurul tău și la nevoile lor, să prețuiești relațiile de prietenie, de dragoste sau de simplă amiciție.

Deocamdată a fost publicată în limba rusă, dar autorul susține că intenționează să o traducă și în alte limbi, deoarece publicul a primit-o cu multă căldură. Vladimir Novosadiuc mărturisește că și-ar fi dorit să organizeze o lansare de carte la Chișinău, dar a ezitat din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Cartea ”ОНА И ОН В ТЕНИ АЛОИЗА”, semnată de cunoscutul jurnalist Vladimir Novosadiuc, poate fi găsită în câteva librării din Chișinău. Vedeți aici adresele.

Dosar Media

Ai o noutate?