Foto: facebook/Andrian Candu

Deputatul Andrian Candu s-a infectat cu COVID-19

Deputatul Andrian Candu s-a infectat cu COVID-19. Potrivit lui, acest lucru s-ar fi putut întâmpla la una dintre ședințele la care au participat mai mulți colegi de-ai săi.

El susține că a avut anumite simptome, dar că se simte bine și că deocamdată nu și-a pierdut nici gustul și nici mirosul.

”Ieri, însă, nu m-am simțit prea bine, lucru care nu se prea întâmplă. Ținând cont de faptul că colegii, cu care am interacționat până atunci, au fost testați cu noul coronavirus, am făcut testul, iar rezultatul este pozitiv”, a anunțat Candu.

”Această năpastă este întâlnită prea des și se raspândește repede și cu o putere mare, fiindcă nu a fost controlată de la început. Îmi exprim încrederea ca cei care au fost la ‘butoane’ și au luat decizii greșite sau întârziate, iar ele au fost multe, să răspundă”, a scris Candu.

Deputatul s-a adresat oamenilor cu un mesaj în care-i îndeamnă pe toți să respecte cu strictețe măsurile de protecție și precauție.

Candu este al 14-lea deputat ce anunță oficial că este infectat cu COVID-19. Printre aceștia se numără chiar și președinta Legislativului, Zinaida Greceanîi.

Dosar Media

Ai o noutate?