Cum va fi vremea astăzi și în următoarele zile: Prognoza meteo pentru 18 – 24 noiembrie

Cum va fi vremea astăzi și în următoarele zile: Prognoza meteo pentru 18 – 24 noiembrie

Între 20 și 23 noiembrie nu mai sunt prognozate temperaturi negative în orele nopții. Minimele vor coborî din nou la minus un grad în regiunea de nord în noaptea spre 24 noiembrie, potrivit prognozei meteo. 

Joi, 18 noiembrie, cerul va fi destul de acoperit de nori. Nu sunt prognozate precipitații.

Maximele termice ale aerului vor atinge valori de +5..+8 grade Celsius în nord, +6..+9 grade în centru și +7..+10 grade în raioanele de sud.

Presiunea atmosferică va fi ridicată. Vântul va sufla din vest, cu o viteză de 2-7 metri pe secundă.

În noaptea de joi spre vineri, se vor înregistra minime termice ale aerului de minus un grad în nord și de „zero” grade în centru. 

Va ploua vineri și sâmbătă

Vineri, 19 noiembrie, sunt așteptate ploi în nord, iar sâmbătă, 20 noiembrie, sunt posibile ploi în raioanele de nord și centru, potrivit prognozei meteo.

Pentru vineri, meteorologii anunță maxime +5..+7 grade Celsius în nord, +6..+8 grade în centru și +7..+9 grade în raioanele de sud. Vântul va avea, din nou, o viteză de 2-7 metri pe secundă și va bate din vest. Presiunea atmosferică va fi normală.

Sâmbătă, 20 noiembrie, va fi cu vreo 4 grade mai cald decât vineri: sunt prognozate până la +8..+11 grade în nord, +9..+12 grade în centru și +10..+13 grade în sud. Temperaturi similare sunt anunțate și pentru următoarele două zile.

Eleonora Lisnic

Ai o noutate?