Foto: Dosar Media

Cum să pierzi rapid kilogramele în plus prin detoxifiere celulară – metodă verificată

Dacă și tu te întrebi cum să pierzi rapid kilogramele în plus prin detoxifiere celulară, atunci în mod sigur ai auzit de acest program revoluționar care te ajută să dai jos kilograme, să detoxifici organismul la nivel celular și să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Rezultatele sunt vizibile din primele zile de program. Vei pierde între 3 și 6 kg din prima săptămână. Este individual, de la un corp la altul, depinde de greutatea de la care pornești, dar e sigur că vei da jos kg mult mai rapid decât prin diete. Detoxifierea celulară e un proces de curățare a corpului, dar și hrănire a lui cu toți nutrienții necesari.

Absolut toți care încearcă metoda de detoxifiere celulară își remodelează corpul, își reglează metabolismul și învață cum să se alimenteze corect pentru ca rezultatele să fie de durată. Pe lângă faptul că ai un program alimentar pe ore, vei avea acces și la o comunitate de persoane care deja au trecut prin procesul de transformare. Unele chiar au renunțat la operațiile de micșorare a stomacului, deoarece prin detoxifierea ceulară, în doar câteva luni au scăpat de greutatea în exces.

Programul bazat pe nutrienți naturali, extracte de plante, toate produsele folosite în procesul de curățare celulară sunt certificate internațional și aprobate de ministerele sănătății din 168 de țări ale lumii. Produsele de detoxifiere pot fi comandate aproape din orice colț al lumii și vă sunt livrate direct la ușă.

Succesul programului nu ține doar de produsele de detoxifiere, dar de faptul că pe tot parcursul drumului tău de remodelare corporală vei fi ghidat de un nutriționist cu 16 ani experiență și un mentor care va avea grijă să te susțină emoțional, să-ți ghideze pas cu pas procesul pentru a nu renunța la jumătatea drumului.

Înregistrează-te în propriul magazin online. Pe acest link vei obține o reducere de 5% la orice cumpărătură. Achiziționează orice vrei de pe site în valoare de minimum 50 euro, (poți alege Gelul de Aloe Vera, care stă la baza detoxifierii) apoi vei fi contactat de un mentor din echipa Detox&Echilibru pentru a-ți explica cum poți avea acces la un program complet de detoxifiere celulară și ce ai nevoie pentru asta. Tot ce e necesar îți vei putea comanda singur, vei plăti și vei primi factură, îți va fi livrat direct la ușă în orice țară te-ai afla. Ulterior, planul alimentar și ghidarea zilnică o vei primi din partea echipei Detox&Echilibru absolut gratuit.

Dosar Media

Ai o noutate?