Cetățenii sunt informați despre exercițiul „Scutul de foc 2023” și sunt rugați să nu intre în panică când tehnica militară va staționa în extravilanul localității Țipala

Cetățenii sunt informați despre exercițiul „Scutul de foc 2023” care va avea loc în perioada 16-20 septembrie și sunt rugați să nu creeze panică deoarece e vorba doar despre un antrenament care nu are legătură cu războiul din Ucraina, transmite Dosar Media.

În perioada desfășurării exercițiului internațional „Scutul de foc 2023” este prevăzut că tehnica militară va staționa pentru o perioadă „nu mai mare de 24 de ore și pe terenul extravilan al localității Țipala din raionul Ialoveni”.

Primarul localității, Silviu Bivol informează cetățenii despre aceste acțiuni și roagă locuitorii comunei Țipala „să nu intre în panică atunci când vor observa vehiculele militare în preajma localități deoarece sunt doar niște exerciții care nu au nicio legătură cu războiul din Ucraina”.

De asemenea, acesta a făcut un apel către oamenii din localitate să nu plaseze „imagini cu acest vehicule pe rețele de socializare pentru a nu genera speculații sau dezinformări”

Dosar Media

Ai o noutate?